2014 m. balandžio 19 d., šeštadienis

Įgyvendinta idėja – tai daugiau nei idėja...

Kai pavasarį saulė spinduliais, įkaitintais daugiau nei 18°C, kviečia į gamtą pailsėti, susimąstoma, ką joje veikti – ar eiti su draugais pasivaikščioti po Kauno centrą, ar lėkti prie vandens telkinių šašlykų kepti. 

Šį kartą siūlome naują idėją poilsiui – iškylą su šašlykais Kauno centre (Santakos parke, kurią supa iš dviejų pusių Neris ir Lietuvos pasididžiavimas Nemunas). 

Visu pirma, ryte, kada saulė žvitriai kvies į gamtą, pasiduokite pagundai ir nuvykite į centre esančią parduotuvę, kurioje apsirūpinsite iškylai reikalingomis vaišėmis. Po to su pasimėgavimu vaikštinėkite po centrą – Laisvės alėją (geriau pradėkite nuo M. Žilinsko dailės galerijos), Vilniaus gatvę ir 

Santakos parką (aišku, pasivaikščiojimas ne tik gali, bet ir privalo nukrypti po įvairiausias šalimais esančias gatveles). Santakos parke susiraskite „laužavietę“, prie kurios kartas nuo karto susirenka pagonys. 

Po to prisirinkite kokių nors sausų šakų. Tada... Geriau pažiūrėkite video reportažą, kuriame pamatysite ką toliau darėme (reikia daryti). Galbūt Jums kils naujų idėjų kaip turiningai praleisti laisvalaikį. 

P.S. Viena garbaus amžiaus praeivė mums pasakė patį didingiausią komplimentą, kokį tik galima pasakyti mums – esame jauni ir drąsūs.